Toch een beetje Nacht van Gulpen-gevoel: organisatie deelt wandelroutes

Print
Toch een beetje Nacht van Gulpen-gevoel: organisatie deelt wandelroutes

Afbeelding: Annemiek Mommers

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Trintelen / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer -

De organisatie van de Nacht van Gulpen plaatst enkele trainingsroutes online die normaal gesproken deel uitmaken van de voorbereiding op het evenement. Op die manier hoopt men de wandelaars, ondanks de annulering van de tocht, enigszins tegemoet te komen.

Het gaat om wandelroutes van 20, 25, 30, 40 en 50 kilometer. Deze worden gefaseerd beschikbaar gemaakt voor het grote publiek, zodat iedereen ‘al opbouwend’ op eigen gelegenheid op pad kan gaan.

De eerste tocht (van 20 kilometer) is al op de website te vinden en voert lopers over het grondgebied van de gemeenten Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten.

De trainingstochten worden hier gepubliceerd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen