Politie vindt grote partij gestolen wijn en jacuzzi in Maastrichtse wijk Caberg

Print
Politie vindt grote partij gestolen wijn en jacuzzi in Maastrichtse wijk Caberg

Afbeelding: Politie Maastricht/Facebook

Maastricht / Itteren -

De politie heeft vrijdag bij een doorzoeking een grote hoeveelheid gestolen wijn aangetroffen in Caberg. Donderdag stuitte de politie bij een ander adres in de Maastrichtse wijk op geld en munitie.

Vrijdag werden grote partijen gestolen wijn aangetroffen. Terwijl de wijn veilig werd gesteld, troffen agenten ook nog eens een vermoedelijk van diefstal afkomstige jacuzzi aan. De wijn en de jacuzzi is met hulp van de brandweer in beslag genomen.

Donderdag liep een bekende van de politie tegen de lamp. Bij een controle werd een grote hoeveelheid drugs in beslag genomen dat bedoeld was voor de straatmarkt. Hoewel de verdachte nog even probeerde te ontkomen, werd hij al na enkele meters in de kraag gevat. Een daarop volgende huiszoeking in de woning van de verdachte leverde geld en munitie op.

De nodige processen-verbaal zijn opgemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen