Boerderie Gelaen nieuwe ontmoetingsplek jongeren uit Sittard-Geleen

Print
Boerderie Gelaen nieuwe ontmoetingsplek jongeren uit Sittard-Geleen

De Boerderie Gelaen, het nieuwe onderkomen voor In2YourPlace. Afbeelding: Boerderie Gelaen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In2Yourplace Sittard-Geleen, heeft een nieuw onderkomen: de Boerderie Gelaen. Het wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor jongeren uit de regio.

De nieuwe ontmoetingsplek wordt op kort termijn in gebruik genomen, zo laat de organisatie weten.

In2Yourplace is er voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die van elkaar willen leren en die op zoek zijn naar nieuw zelfvertrouwen. Onder de noemer In2Yourplace worden, in samenspraak met ggz-instelling Levanto Groep, trainingen aangeboden voor jongeren die met hun ziel onder de arm lopen.

De samenkomst van de jongeren is erop gericht dat zij van elkaar leren, en daardoor leren zichzelf te helpen. Het gaat om jongeren die met gelijkgestemden kunnen praten over de problemen waar ze tegenaan lopen.

Wanneer de eerste ontmoeting in het onderkomen in de Boerderie Gelaen zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Zorgen & Zo, gespecialiseerd in begeleiden van kinderen en volwassenen, met psychiatrische problematiek, zetelt sinds 2017 in de Boerderij aan de Hofstraat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →