Gemeente Leudal wijst op vermelding WOZ-waarde woning op aanslagbiljet BsGW

Gemeente Leudal wijst op vermelding WOZ-waarde woning op aanslagbiljet BsGW

Afbeelding: Website gemeente Leudal

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

In de tweede helft van februari valt het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen op de deurmat.

De gemeente Leudal wijst op de eigen website erop dat op het biljet ook de nieuwe WOZ-beschikking met de WOZ-waarde van de woning staat vermeld.

Verkoopcijfers van het kadaster tonen aan dat de huizenprijzen blijven stijgen. De WOZ-waarde stijgt nu al vijf jaar op rij, sinds het einde van de crisis op de huizenmarkt. Als deze stijging reden is om de WOZ-waarde te controleren en mogelijk bezwaar te maken, bel dan eerst met BsGW, aldus de gemeente Leudal. „Bezwaar maken, rechtstreeks of via een bemiddelingsbureau, kost altijd meer moeite. En het duurt langer voordat u antwoord krijgt”, meldt de gemeente.

Lees ook: Het blijft zoeken naar oplossing voor dumpingen op milieupark in Leudal: cameratoezicht valt af, ‘alleen betrappen werkt’

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen