Tiende thriller ‘De vermissing’ van Michael Berg verschijnt half mei

Print
Tiende thriller ‘De vermissing’ van Michael Berg verschijnt half mei

Afbeelding: The House of Books

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

Bij The House of Books verschijnt half mei ‘De vermissing’, de tiende thriller van de in Voerendaal woonachtige auteur Michael Berg.

In De vermissing wordt Chantal Zwart geconfronteerd met de verdwijning van Ella Drukker, een oud-klasgenote van de middelbare school. Van Ella is al tien jaar niets vernomen, behalve dat ze haar ouders met verjaardagen en feestdagen altijd een prentbriefkaart stuurt.
Wanneer aan de stroom kaarten plots een einde komt en de politie niets onderneemt, smeken de ouders Chantal om hun dochter terug te vinden. Chantal begint aan haar zoektocht. En iemand volgt haar

Na een succesvolle omroepcarrière koos Michael Berg voor het schrijversbestaan en verhuisde naar Frankrijk. Zijn eerdere thrillers werden door pers en publiek enthousiast onthaald. Met zijn roman Hôtel du Lac werd hij genomineerd voor de Diamanten Kogel. Met Nacht in Parijs won hij in 2013 De Gouden Strop.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →