Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen geopend: wie verdient dat beetje extra erkenning?

Print
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen geopend: wie verdient dat beetje extra erkenning?

Afbeelding: ing image

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

In juni reikt het ministerie van Volksgezondheid de Nationale Vrijwilligersprijzen uit. Inwoners van de gemeenten Beek en Stein die iemand kennen waarvan ze vinden dat deze persoon de prijs verdient, kunnen dat nu kenbaar maken.

Dat kunnen vrijwilligers uit elke hoek zijn, bijvoorbeeld mensen die actief zijn voor sportverenigingen of zich inzetten voor het welzijn van ouderen. De organisatie beoogt naar eigen zeggen in ieder geval zoveel mogelijk mensen en initiatieven te laten meedingen naar de ‘titel’.

Winnaars ontvangen een geldprijs. Voor lokale initiatieven is dat een cheque van 7500 euro. Daarnaast worden twaalf filmproducties weggegeven. Voor landelijke organisaties ligt eveneens 7500 euro klaar. In de categorie ‘individueel’ maken 350 vrijwilligers kans op 250 euro.

Iemand aanmelden kan via deze website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen