Sportpark Kaalheide in Kerkrade ondergaat metamorfose

Print
Sportpark Kaalheide in Kerkrade ondergaat metamorfose

Afbeelding: Roda JC Voetbalacademie

Kerkrade / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

De verbouwing op sportpak Kaalheide in de gemeente Kerkrade is precies een week onderweg en verloopt voorspoedig. Zo is de betegeling verwijderd, zijn de lichtmasten weggehaald en werden de oude kunstgrasmatten afgevoerd.

Op dit moment wordt de onderlaag aangelegd, waarop de nieuwe kunstgrasmatten komen te liggen. Hoofd jeugdopleidingen bij Roda JC Danny Volkers is verheugd met de verbouwing van het sportpark. „Met het verbouwen van sportpark Kaalheide zetten we als Voetbalacademie een grote stap in het professionaliseren van de voetbalschool. We hebben jaren gebruik mogen maken van diversere amateur-complexen, maar komend seizoen zal Sportpark Kaalheide zowel door de week als op zaterdag weer volop bruisen. Een grote stap richting een mooie, sportieve toekomst.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen