Stedenbouwkundig plan CPO Meerdel online te bekijken

Print
Stedenbouwkundig plan CPO Meerdel online te bekijken

Afbeelding: Zaam Wonen

Elsloo -

Het stedenbouwkundig plan voor CPO Meerdel, waarin de wensen van de nieuwe en huidige buurtbewoners samenkomen, kan in de vorm van een video worden bekeken.

Lees ook: Nieuwe huizen in bouwplan Elsloo niet in halve cirkel; huidige buurtbewoners behouden uitzicht op het groen

CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap, waarbij mensen die zelf een huis willen bouwen zich samenpakken en als rechtsvorm opereren. In dit geval als vereniging. In dit geval heeft de vereniging samen met RUUM_Te architecten een plan gemaakt voor de invulling van plangebied Meerdel in Elsloo.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de gemeente Stein. RUUM_Te Architecten werkt de komende maanden verder aan de individuele woningontwerpen.

De videopresentatie is hier te bekijken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen