Bevolkingsonderzoek naar borstkanker in Kessel gaat ondanks coronabeperkingen door

Print
Bevolkingsonderzoek naar borstkanker in Kessel gaat ondanks coronabeperkingen door

Afbeelding: Bevolkingsonderzoek Zuid

Kessel -

Vrouwen in de leeftijd van 49 tot 52 jaar uit Kessel kunnen tot medio april deelnemen aan het bevolkingsonderzoek naar borstkanker.

Het bevolkingsonderzoek gaat ondanks de coronabeperkingen gewoon door. De inwoonsters die voor het onderzoek in aanmerking komen, hebben een uitnodiging ontvangen. Het mobiele onderzoekscentrum staat op het parkeerterrein bij sportzaal Achter de Häöf. Tijdens de vorige ronde was de opkomst 83,64 %. Dit betekent dat 1585 vrouwen uit de doelgroep hebben deelgenomen aan het onderzoek. Hiervan zijn er 25 doorverwezen voor nader onderzoek.

Het borstkankeronderzoek vindt momenteel plaats in Velden, waar het onderzoekscentrum tot half maart op het parkeerterrein bij BMV de Vilgaard staat. Na Kessel is Belfeld aan de beurt.

Informatie is te vinden op de website van Bevolkingsonderzoek Nederland en tijdens kantooruren op te vragen via 088-0001340.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen