Muziekfestival Rock am Maas in Merthal voor de derde keer uitgesteld

Print
Muziekfestival Rock am Maas in Merthal voor de derde keer uitgesteld

Afbeelding: Rock am Maas

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Voor de derde keer gaat er een streep door muziekfestival Rock am Maas in Horst. Opnieuw ligt het coronavirus dwars.

Het festival in de Merthal zou vorig jaar op 18 april plaatsvinden, maar werd vanwege de corona-uitbraak uitgesteld tot 14 november. Toen ook dat geen haalbare kaart bleek, werd 17 april als nieuwe datum geprikt. Onder het motto ‘driemaal is scheepsrecht’. De festivalorganisatie moet nu vaststellen dat deze aloude wijsheid niet altijd opgaat. Maar van uitstel komt nog steeds geen afstel. In plaats van opnieuw de kalender erbij te pakken, kiest de organisatie er nu voor om voorlopig eerst de ontwikkelingen op de voet te volgen.

Tijdens Rock am Maas treden zes bands op. Op het affiche stonden de namen van Vendetta Drive en Terra Nova, de coverbands Limit en Dirtbag en twee tribute-acts: Like U2 en Made in Japan (Deep Purple). Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen