Nieuwe dienstregeling Arriva zorgt in Beek en Stein voor wijzigingen

Print
Nieuwe dienstregeling Arriva zorgt in Beek en Stein voor wijzigingen

Afbeelding: Harry Heuts

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Vervoersmaatschappij Arriva rijdt sinds zondag 28 februari volgens de dienstregeling die officieel eigenlijk al een week eerder inging. De bussen reden vanwege de lockdown echter nog volgens de vakantiedienstregeling.

De nieuwe dienstregeling kent in de gemeentes Beek en Stein enkele aanpassingen. Zo start een aantal lijnen in het weekend wat later en wordt ’s avonds eerder gestopt. Ook rijden de OV-shuttles en een aantal lijntaxi’s niet én zal de frequentie op een aantal routes afnemen.

In de regio Beek en Stein wijzigen de volgende lijnen: 32, 33 en 39.

Bekijk alle wijzigingen op de website van Arriva.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen