Expositie van Dazetwo in de vorm van een kunstroute door Heerlen Centrum

Een van de door Dazetwo gemaakte kunstwerken. © Dazetwo

Heerlen -

In de etalages van verschillende ondernemers in het centrum van Heerlen, is vanaf 3 maart het werk van kunstenaar Dazetwo te vinden. Dazetwo - Wesley van Heugten - stelde deze expositie vorig jaar uit na de uitbraak van het coronavirus.

Redactie

De kunstwerken van kraaiachtige vogels, in het bijzonder de raaf, zijn voornamelijk bekend werk van Dazetwo. Deze zullen dan ook te bewonderen zijn tijdens de expositie. Volgens Dazetwo is het een win-winsituatie: „De klanten van de deelnemende ondernemers zien mijn werken en mensen die de route speciaal voor mijn kunst lopen, zien de producten van de ondernemers.”

De ondernemers die meedoen zijn onder andere: Quatro Cinema, Fez Feelz, Barista Danny, Brunchbar Heerlen, Heerlen Mijn Stad, muziekwinkel Arons, Pat’s tostibar, Boekhandel Van Der Velden Van Dam en 100% Heerlen. De kunstroute is bij verschillende ondernemers gratis op te halen.

Kijk voor meer informatie op www.dazetwo.com

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal