Expositie van Dazetwo in de vorm van een kunstroute door Heerlen Centrum

Print
Expositie van Dazetwo in de vorm van een kunstroute door Heerlen Centrum

Een van de door Dazetwo gemaakte kunstwerken. Afbeelding: Dazetwo

Heerlen / Hoensbroek -

In de etalages van verschillende ondernemers in het centrum van Heerlen, is vanaf 3 maart het werk van kunstenaar Dazetwo te vinden. Dazetwo - Wesley van Heugten - stelde deze expositie vorig jaar uit na de uitbraak van het coronavirus.

De kunstwerken van kraaiachtige vogels, in het bijzonder de raaf, zijn voornamelijk bekend werk van Dazetwo. Deze zullen dan ook te bewonderen zijn tijdens de expositie. Volgens Dazetwo is het een win-winsituatie: „De klanten van de deelnemende ondernemers zien mijn werken en mensen die de route speciaal voor mijn kunst lopen, zien de producten van de ondernemers.”

De ondernemers die meedoen zijn onder andere: Quatro Cinema, Fez Feelz, Barista Danny, Brunchbar Heerlen, Heerlen Mijn Stad, muziekwinkel Arons, Pat’s tostibar, Boekhandel Van Der Velden Van Dam en 100% Heerlen. De kunstroute is bij verschillende ondernemers gratis op te halen.

Kijk voor meer informatie op www.dazetwo.com

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen