Jongeren uit gemeente Stein zijn uitgenodigd voor U-Night Live, ditmaal over politiewerk

Print
Jongeren uit gemeente Stein zijn uitgenodigd voor U-Night Live, ditmaal over politiewerk

Afbeelding: U-Night Live

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

De politie nodigt jongeren uit de gemeente Stein uit om woensdag 3 maart online aan te schuiven bij U-Night Live. Dit keer zijn Niels Oosthoek van Gierige Gasten en Steven Jansen, van dj-duo Lucas & Steve te gast.

U-Night Live is een digitale ‘hangout’ voor jongeren, op touw gezet door de politie, waar wekelijks events rond een bepaald thema plaatsvinden. Dit varieert van online gamen tot dj- en make-upworkshops. Deze editie speelt zich qua onderwerp dichterbij huis af voor de initiatiefnemers, want het zal gaan over werken bij de politie.

Jongeren die erbij willen zijn kunnen woensdagavond om 21.00 uur inschakelen op Twitch. Kijk voor meer info op u-night.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen