Tennisvereniging GTR uit Geleen genomineerd voor Rookvrije Generatie Award

Print
Tennisvereniging GTR uit Geleen genomineerd voor Rookvrije Generatie Award

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Tennisvereniging GTR uit Geleen is genomineerd voor de landelijke Rookvrije Generatie Award in de categorie sportverenigingen.

De tennisvereniging heeft op 1 januari de stap gezet naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen ze de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken.

Rokers worden gevraagd om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. Dit geldt ook voor e-sigaretten en aanverwanten. De entree en plekken binnen het sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

De awards zijn een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Er kan tot 7 maart gestemd worden via de www.rookvrijegeneratie.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen