Reconstructie Merkelbeekerstraat en Heufstraat in Brunssum maandag 8 maart van start

Print
Reconstructie Merkelbeekerstraat en Heufstraat in Brunssum maandag 8 maart van start

Afbeelding: Website gemeente Brunssum

Brunssum / Merkelbeek -

De werkzaamheden aan de Merkelbeekerstraat en de Heufstraat in Brunssum starten op maandag 8 maart. Voor het werk is het noodzakelijk om de weg soms af te sluiten.

In de Merkelbeekerstraat wordt vanaf de rotonde ter hoogte van de Dorpsstaat tot en met de rotonde van de Kennedylaan het huidige riool vervangen. Daarnaast worden parkeermogelijkheden gecreëerd en krijgen fietsers meer ruimte conform de huidige richtlijnen. Het wegdek van de Heufstraat wordt vervangen, maar het riool kan blijven liggen.

Om de bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te houden, wordt het werk in drie fases opgedeeld. Fase 1: rotonde Dorpsstraat inclusief gefaseerde uitvoering Heufstraat van 8 maart tot en met 23 april. Fase 2: Merkelbeekerstraat van Heufstraat tot Kennedylaan van 12 april tot en met 18 juni. De werkzaamheden aan de rotonde op de Kennedylaan worden van 21 juni tot en met 30 juli in twee fases uitgevoerd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen