Laatste trein tussen Heerlen en Aken rijdt vijf dagen niet

Print
Laatste trein tussen Heerlen en Aken rijdt vijf dagen niet

Afbeelding: De Limburger

HEERLEN / Hoensbroek -

Van zondag 7 maart tot en met donderdag 11 maart vervalt de laatste treinrit tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof. Zowel heen als terug.

Door werkzaamheden aan het spoor zet Arriva vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming.

Fiets

In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva. De vervoersmaatschappij adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de app of in de reisplanner op arriva.nl. Het OV Servicepunt in Heerlen geeft advies.

Verspreiden

Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen in verband met corona.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen