Jongeren uit Voerendaal zijn uitgenodigd voor U-Night Live, ditmaal over politiewerk

Print
Jongeren uit Voerendaal zijn uitgenodigd voor U-Night Live, ditmaal over politiewerk

Afbeelding: U-Night Live

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

De politie nodigt jongeren uit Voerendaal uit om woensdag 3 maart online aan te schuiven bij U-Night Live. Dit keer zijn Niels Oosthoek van Gierige Gasten en Steven Jansen van dj-duo Lucas & Steve te gast.

U-Night Live is een digitale ‘hangout’ voor jongeren, op touw gezet door de politie, waar wekelijks events rond een bepaald thema plaatsvinden. Dit varieert van online gamen tot dj- en make-upworkshops. Deze editie speelt zich qua onderwerp dichterbij huis af voor de initiatiefnemers, want het zal gaan over werken bij de politie.

Jongeren die erbij willen zijn kunnen woensdagavond om 21.00 uur inschakelen op Twitch. Kijk voor meer info op u-night.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen