Thrillerschrijver Erik Betten brengt online bezoek aan Bibliotheek Kerkrade

Print
Thrillerschrijver Erik Betten brengt online bezoek aan Bibliotheek Kerkrade

Erik Betten. Afbeelding: Ineke Oostveen

Kerkrade / Eygelshoven -

Thrillerschrijver Erik Betten brengt op 13 maart om 14.00 uur een schrijversbezoek aan Bibliotheek Kerkrade. De livestream volgen kan gratis via Facebook.

De Boekenweek is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar de zomer. Van 6 tot en met 14 maart vindt als voorloper ‘Het Voorwoord van de Boekenweek: een week vol boeken’ plaats. Bibliotheek Kerkrade doet hieraan mee met het online schrijversbezoek van Erik Betten.

Betten gaat in gesprek met Marieke Uiterwaal, tijdens de livestream van zo’n 45 minuten. In een interviewsetting leert de kijker de schrijver van Quarantaine en De prijs beter kennen. Tijdens de livestream komt er een prijsvraag voorbij, waarmee deelnemers een gesigneerd boek van Erik Betten kunnen winnen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen