Ladies Circle Parkstad haalt 6760 op voor Stichting Steunfonds Radar

Print
Ladies Circle Parkstad haalt 6760 op voor Stichting Steunfonds Radar

Afbeelding: Facebook Ladies Circle Parkstad

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

De dames van Ladies Circle Parkstad hebben afgelopen jaar een bedrag van 6760 euro opgehaald voor de Stichting Steunfonds Radar.

Het geld werd met hulp van een aantal sponsoren bij elkaar verzameld, onder meer door de verkoop van gepersonaliseerde cadeaublikken voor Vaderdag en tasjes gevuld met wijn en lekkernijen voor de kerst.

De bijbehorende cheque werd onlangs in ontvangst genomen door Jean-Pierre Giesen, voorzitter van Stichting Steunfonds Radar.

De stichting besteedt het bedrag aan activiteiten voor de ouders en kinderen van het Trainingshuis Ouder & Kind Kerkrade. Klik hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen