HV Margraten onder 27 jaar hervat trainingen op velden RKVVM

Print
HV Margraten onder 27 jaar hervat trainingen op velden RKVVM

Afbeelding: Facebook HV Margraten

Margraten / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

Blije gezichten bij de handballers van HV Margraten. De trainingen zijn namelijk weer opgestart, zij het buiten.

„Yes, we mogen weer!”, schrijft de club op Facebook. „We hebben met RKVVM afspraken kunnen maken om op hun (kunst)grasveld de trainingen te hervatten.” Stichting Heuvellandtoernooi stelde buitendoelen beschikbaar.

Lees ook: Opinie: Besluit om grens voor buitensporten in groepsverband op te rekken naar 26 riekt naar leeftijdsdiscriminatie

De eerste trainingen hebben inmiddels plaatsgevonden, behalve die van de C-jeugd (jongens en meisjes). Die beginnen komende woensdag 10 maart. In teamverband sporten is voorlopig echter alleen toegestaan voor jongeren onder de 27 jaar. Dat betekent dat een deel van de club dus nog niet in actie kan komen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen