Zuyderland verduidelijkt regels rondom het dragen van mondkapjes

Print
Zuyderland verduidelijkt regels rondom het dragen van mondkapjes

Afbeelding: Getty Images

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Omdat er onder sommige bezoekers en patiënten onduidelijkheid bestaat over het mondneusmaskerbeleid binnen Zuyderland Medisch Centrum, verduidelijken zij dit op hun site.

Bezoekers en patiënten zijn te allen tijde verplicht om een mondneusmasker te dragen in Zuyderland Medisch Centrum. Indien mensen geen eigen mondneusmasker bij zich hebben, zijn deze beschikbaar bij de verschillende hoofdingangen. „Indien u weigert een mondmasker te dragen, zonder geldige reden voor ontheffing van de mondmaskerplicht, kan het voorkomen dat wij u helaas niet kunnen behandelen. Dit is een maatregel die wij moeten treffen om de veiligheid van ál onze bezoekers, patiënten en medewerkers te kunnen waarborgen.”

Lees ook: Vrouw met doktersverklaring in Zuyderland geweigerd bij cardiologie, omdat ze geen mondkapje wilde dragen

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen