Gemeente Beesel in gesprek met buurtbewoners over bouwplannen Heijackerstraat

Gemeente Beesel in gesprek met buurtbewoners over bouwplannen Heijackerstraat

Heijackerstraat. Afbeelding: Website gemeente Beesel

Beesel / Reuver -

Een aantal buurtbewoners van de Heijackerstraat in Beesel heeft zich met vragen over de woningbouwplannen gemeld bij de gemeente. Dit heeft er toe geleid dat er een gesprek gaat plaatsvinden tussen de gemeente en haar bewoners.

„Wij willen samen aan een allereerste schets voor de bouw, situering van woningen en inrichting van de openbare ruimte werken”, valt er te lezen op de website van de gemeente Beesel.

„Aan de hand van de eerste schetsen gaan we in breder verband het overleg aan met alle aanwonenden. En stellen we aan de hand van de opgehaalde informatie een ontwerp op. Vervolgens wordt het formele traject in gang gezet, zoals het wijzigen van het bestemmingsplan.”

Voor aanvullende informatie kan er contact worden opgenomen met Bart Peelen via email of telefonisch: 077-2070285.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen