Gemeente Meerssen geeft uitleg over aanleg routenetwerk Buitengoed Geul & Maas

Print
Gemeente Meerssen geeft uitleg over aanleg routenetwerk Buitengoed Geul & Maas

Afbeelding: Gemeente Meerssen

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

De gemeente Meerssen houdt een online informatiebijeenkomst over de tweede fase van de aanleg van routenetwerk Buitengoed Geul & Maas op dinsdag 23 maart van 19.30 tot 21.00 uur.

Het gaat in dit geval om de nieuwe fiets- en wandelroutes tussen Bunde en Maastricht, te weten de trajecten Meerstraat-Oostelijke Kanaaldijk, Bundervoetpad-Maastrichterlaan en bedrijventerrein Weerterveld.

Aanwezigen krijgen onder meer een presentatie en film voorgeschoteld om zo een beter beeld te krijgen van wat precies de bedoeling is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen