Kerkraadse kapper geeft horecaondernemers uit Parkstad gratis knipbeurt als hart onder de riem

Print
Kerkraadse kapper geeft horecaondernemers uit Parkstad gratis knipbeurt als hart onder de riem

Afbeelding: Facebook Roy Strouken

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Horecaondernemers uit Parkstad konden op zondag 6 maart bij Hairstyling Zappa aan de Onze Lieve Vrouwestraat in Kerkrade, beurtelings én kosteloos hun haren in model laten brengen.

De gratis knipbeurt was een geste van de Kerkraadse coiffeur Roy Strouken, richting de horeca in Parkstad, die het volgens hem extra zwaar heeft door de coronamaatregelen.

„Het is fijn dat kappers na al die weken weer de slag kunnen, maar ik vind het echt sneu voor de plaatselijke horeca. Om ze toch een hart onder de riem te steken, konden ze bij vandaag voor een gratis knipbeurt bij ons terecht”, aldus Strouken op zijn Facebookpagina.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen