Marco Borsato zingt over liefdesbreuk in nieuwe single

Print

Marco Borsato heeft na een mediastilte van een jaar een nieuwe single uitgebracht. In Een moment zingt hij over een relatie die eindigt. Borsato en zijn vrouw Leontine gingen vorig jaar na 22 jaar huwelijk uit elkaar.

„2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld”, schrijft de zanger op Instagram. Het nummer is een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank.

Ook schrijft hij eindelijk weer het plezier te hebben teruggevonden in muziek maken, mede dankzij vrienden Ewbank en Sanchez. „Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen.”

In het nummer zingt Borsato over zijn vrouw die hem verlaat. „Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren want we strijden al zo lang”, luidt een deel van de tekst. „Maar ik dacht altijd we zijn te bang. Maar nu ga je weg. En ineens is het echt.”

Zaterdag zit de zanger op de bank bij Linda de Mol. In een speciale editie van Linda’s Wintermaand vertelt hij openhartig over de afgelopen tijd. De special is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen