Primeur in Weert: tennisclub Boshoven krijgt twee padelbanen

Print
Primeur in Weert: tennisclub Boshoven krijgt twee padelbanen

Afbeelding: Harry Heuts

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

In Weert kan er binnenkort door iedereen padel gespeeld worden bij tennisclub Boshoven. Hiermee heeft de tennisclub de primeur te pakken in Weert en omgeving. Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om twee padelbanen aan te leggen.

De vergunning zijn inmiddels aangevraagd en het merendeel van de vergunningen is ook verleend. De tennisvereniging wacht nog op een omgevingsvergunning. Eind maart wordt er gestart met de werkzaamheden voor het aanleggen van de padelbanen en eind juni zijn de banen gereed.

Padel

Padel is momenteel de snelst groeiende balsport van Nederland. Het is een combinatie van tennis en squash. Padel wordt buiten in een kooi beoefend, waarbij er twee tegen twee wordt gespeeld. De sport komt van oorsprong uit Mexico.

Binnen tennisclub Boshoven wordt er gezocht naar vrijwilligers om het padel in Weert tot een succes te laten worden zodra de banen zijn aangelegd. Mensen die interesse hebben kunnen zich per mail melden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee