Organisatie zet in op doorgaan van Landmarkt Mesch, in wat voor vorm dan ook

Print
Organisatie zet in op doorgaan van Landmarkt Mesch, in wat voor vorm dan ook

Vertier op een eerdere editie van de Landmarkt. Afbeelding: archief/Johannes Timmermans Fotografie

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De organisatie van de Landmarkt Mesch laat weten er alles aan te doen om het evenement dit jaar, gepland op 11 en 12 september, door te laten gaan.

In verband met de tijd die nodig is om de zaak op poten te zetten, moest er een knoop worden doorgehakt, ondanks dat er door het coronavirus nog veel onduidelijkheid is. De organisatie gaat door zodat er in september, mits de coronacrisis het toestaat, in ieder geval iets te beleven is in het dorp dat weekeinde. Hoe groot het evenement dit jaar gaat worden, is ook nog even afhankelijk van hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee