Crowdfunding voor Kesselse horeca

Print
Crowdfunding voor Kesselse horeca

Afbeelding: Marco Jeurissen

Kessel -

Het bedrijf Wicro uit Kessel zet een crowdfunding op om zo de horeca in het dorp en Kessel-Eik te ondersteunen. Werknemers en hun gezinnen gaan hardlopen om geld in te zamelen.

Medewerkers en hun gezinnen lopen of rennen allen – apart van elkaar – op een zelf gekozen tijdstip en een zelf gekozen locatie een afstand. Wicro wil op die manier groepsvorming voorkomen. Het aantal kilometers dient men bij te houden via een app als Strava of RunKeeper. Per afgelegde kilometer doneert Wicro twee euro.

Lees ook: Een horecazaak openen in coronatijd? Deze Limburgse starters durven het aan: ‘Als iedereen wacht en niks doet is straks het land failliet’

De crowdfunding loopt tot en met zondag 28 maart. Wicro heeft naast de twee euro per kilometer duizend euro toegezegd en roept mensen op om een donatie te doen. Doneren kan via: www.whydonate.nl/fundraising/wicrosteuntdehorecakessel/nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee