College Horst aan de Maas door het stof nadat brieven van burgers in mailbox van zieke ambtenaar zijn blijven hangen

Print
College Horst aan de Maas door het stof nadat brieven van burgers in mailbox van zieke ambtenaar zijn blijven hangen

Excuses nadat brieven in een mailbox zijn blijven hangen. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas hebben deze week hun excuses aangeboden aan burgers die hebben geklaagd omdat hun brieven aan de gemeente niet beantwoord werden.

Het gaat om brieven met vragen van burgers en organisaties als stichting Behoud de Parel. Ze zijn volgens het college in de mailbox van een langdurig zieke ambtenaar terechtgekomen, waardoor verder niemand de vragen heeft gezien. Vandaar dat de antwoorden waar mensen binnen een bepaalde tijd recht op hebben er ook niet zijn gekomen. Het college biedt excuses aan en zal de mails zo snel mogelijk alsnog beantwoorden. Ook zijn de interne procedures inmiddels aangepast, zodat dit niet meer kan gebeuren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee