Feyenoord - Fortuna wordt ‘lunchwedstrijd’ op 4 april

Print
Feyenoord - Fortuna wordt ‘lunchwedstrijd’ op 4 april

Tekie schudt Kökcü en Linssen van zich af tijdens Fortuna-Feyenoord, eerder dit seizoen. De Rotterdammers wonnen eind november met 3-1 in Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het eredivisieduel tussen Feyenoord en Fortuna Sittard van zondag 4 april wordt verplaatst van 16.45 uur naar 12.15 uur.

Dat maakte de KNVB donderdag bekend. Heerenveen - Ajax was aanvankelijk de ‘lunchwedstrijd’, maar in Friesland wordt nu om 16.45 uur afgetrapt.

Alle eredivisieclubs en de Eredivisie CV hebben met elkaar onderling en in overleg met de KNVB afspraken gemaakt dat duels kunnen worden verplaatst, bijvoorbeeld om extra ruimte te maken voor de voorbereiding op Europese duels.

Een mogelijke kwartfinale voor Ajax in de Europa League is pas op 8 april. Wel zijn de anderhalve week voorafgaand aan het duel met Heerenveen veel internationals op pad voor interlands.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot 11 maart. Video: De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee