Inwoners Parkstad met minimuminkomen, maken aanspraak op gratis maaltijd van Caritas To Go

Print
Inwoners Parkstad met minimuminkomen, maken aanspraak op gratis maaltijd van Caritas To Go

Afbeelding: Caritas To Go

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Inwoners uit de Parkstadgemeenten Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Beekdaelen, Simpelveld, Landgraaf en Brunssum met een minimuminkomen, maken aanspraak op een kosteloze maaltijd, bereid door vrijwilligers van Caritas To Go.

Caritas To Go, een initiatief van Caritas045, verstrekt uit liefdadigheid twee keer per week gratis maaltijden aan inwoners van Parkstad die tot de minima behoren. Het doel van Caritas To Go is om te voorkomen dat iemand zonder voedzame maaltijd zit. Inmiddels worden elke week zo’n 1000 maaltijden uitgedeeld.

Mensen met een kleine portemonnee kunnen wekelijks op dinsdag terecht in de Sint-Franciscus van Assisiëkerk aan de Laanderstraat 33 in Heerlen en op donderdag in O.L. Vrouw Tenhemelopneming-kerk aan Nassaustraat 37 in Kerkrade (Chèvremont), telkens tussen 17 en 19.00 uur.

Aanmelden is niet nodig. Het is wel handig zelf een draagtas mee te nemen en het dragen van een mondkapje is uiteraard verplicht.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu