Paardenclub Maasduinen organiseert coronaproof potgrondactie

Paardenclub Maasduinen organiseert coronaproof potgrondactie

Afbeelding: Facebookpagina ut nejs van Siebengewald

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De potgrondactie van Paardensportvereniging Maasduinen gaat door. Zij het in aangepaste vorm, door de coronamaatregelen.

De potgrond dient voor 19 maart om 12.00 uur besteld te worden. Dat kan via e-mail. Bellen en appen is ook mogelijk via 06-10615448. Bij de bestelling dient naam, adres en woonplaats, het aantal zakken potgrond en de dag van aflevering doorgegeven te worden. Eén zak potgrond (40 L) kost drie euro. Voor drie zakken moet elf euro betaald worden en tien zakken kosten 35 euro.

De bestellingen worden op vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart thuis bezorgd. Respectievelijk tussen 16.00 en 20.00 uur, en tussen 10.00 en 14.00 uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen