Bevrijdingsfeest en dorpsquiz Well schuiven door naar begin juli

Print
Bevrijdingsfeest en dorpsquiz Well schuiven door naar begin juli

Afbeelding: organisatie bevrijdingsfeest Well

Well -

De vorig jaar afgelaste viering van 75 jaar vrijheid in Well is onder voorbehoud doorgeschoven naar begin juli. De eerste dorpsquiz verhuist mee.

De quiz met als titel Wette well, wette nie maakte deel uit van het driedaagse feestprogramma waarmee in april 2020 de 75ste verjaardag van de bevrijding van Well zou worden gevierd. De organisatie hoopte in eerste instantie het afgelaste bevrijdingsweekend nog voor de zomervakantie in te halen, maar dat bleek door de verlenging van de evenementenstop tot 1 september niet haalbaar. Doorschuiven naar het najaar was evenmin mogelijk vanwege ruimtegebrek op de lokale activiteitenkalender.

Het feest werd daarom een jaar uitgesteld en zou van 16 tot 18 april plaatsvinden. Ook dat blijkt met de huidige coronabeperkingen niet haalbaar. Het programma blijft vooralsnog ongewijzigd, met onder meer een vossenjacht voor de jeugd, een oorlogsexpositie en de eerste editie van de dorpsquiz.

Half mei wordt de situatie opnieuw bekeken. De organisatie beslist dan of de festiviteiten door kunnen gaan en zo ja, in welke vorm.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu