Etalagewandeling door Beesel krijgt vervolg met Pasen

Print
Etalagewandeling door Beesel krijgt vervolg met Pasen

Afbeelding: Pixabay

Reuver -

Na de kerst-etalagewandeling door de gemeente Beesel komt er nu ook een paaseditie. Ditmaal doen elf ondernemers mee.

Op alle adressen hangt een letter in de etalage of tegen het raam. Door van alle letters een korte zin samen te stellen, maken deelnemers kans op een prijs. Het zoekgebied strekt zich ook deze keer uit over de kernen Reuver, Beesel en Offenbeek.

Inzenden kan tot paasmaandag 5 april naar info@ontdekbeesel.nl. Op de website www.ontdekbeesel.nl staat welke ondernemers meedoen aan de actie. Prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. De wandeling is een initiatief van Ontdek Beesel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen