Wandel Drie Daagse voor jeugd in Horst aan de Maas gaat door met aanpassingen

Print
Wandel Drie Daagse voor jeugd in Horst aan de Maas gaat door met aanpassingen

Afbeelding: ING Image

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Er komt dit jaar een Wandel Drie Daagse in Horst aan de Maas. Wel is de opzet aangepast in verband met de coronamaatregelen.

Zo kunnen alleen basisscholieren uit de gemeente Horst aan de Maas en kinderen van KVW Griendtsveen en Stichting Dichterbij meedoen en lopen deelnemers in groepen van maximaal zes wandelaars, begeleid door twee volwassenen. Eén van beiden fungeert als hoofdbegeleider. Hij of zij regelt de inschrijving van de groep en is contactpersoon naar de ouders.

De begeleiders mogen daarnaast zelf de routes uitstippelen, op voorwaarde dat deze binnen de dorpsgrenzen blijven. Ze kunnen daarbij kiezen uit drie afstanden: 5, 10 en 15 kilometer.

De wandeldriedaagse vindt plaats op 18, 19 en 20 juni. Inschrijven kan op wandeldriedaagse.nl. Momenteel wordt er gewerkt aan de website, waardoor het straks ook mogelijk is om de registratie rechtstreeks via organiserende stichting te laten lopen.

Vragen over aanmelding, tips voor routes en de aangepaste opzet kunnen gesteld worden via vragen@wandeldriedaagse.nl

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu