Sportclub’25 uit Bocholtz annuleert twee voetbaltoernooien

Print
Sportclub’25 uit Bocholtz annuleert twee voetbaltoernooien

Afbeelding: Facebook Sportclub’25

Bocholtz -

Het Grenslandentoernooi (GLT) voor meisjes en dames en het Jan van Tilburg toernooi voor mensen met een beperking gaan vanwege corona net als vorig jaar, niet door. Dat heeft het bestuur van Sportclub’25 in Bocholtz onlangs besloten.

De voetbalclub streeft er wel naar het Herman Stauvermann Toernooi (HST) in beperkte en aangepaste vorm door te laten gaan. „Het sporten in wedstrijdverband voor jeugdigen biedt mogelijkheden en die willen we als vereniging aangrijpen. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona maatregelen”, zo laat een woordvoerder van de voetbalclub weten.

Sportclub’25 wil tijdens de twee geplande toernooi-weekenden op 5-6 en 12-13 juni de leeftijdscategorieën verdelen en het HST-toernooi gespreid organiseren. Toernooicoördinator Herman Weck gaat samen met de toernooicommissie aan de slag met de verdere uitwerking.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu