Nieuwe waterattractie bij Fun Beach Panheel

Print
Nieuwe waterattractie bij Fun Beach Panheel

De nieuwe glijbaan bij Fun Beach. Afbeelding: Fun Beach

Panheel -

Fun Beach in Panheel bouwt een nieuwe waterattractie met vijf glijbanen. Het doel is om de ‘Super Slide’ medio mei, voor de start van het nieuwe seizoen, in gebruik te hebben.

De glijbaan stond vorig jaar al op de planning maar toen werd de bouw uitgesteld vanwege corona. Eigenaar Luc van Engelen van Fun Beach schat de bouw van de ‘Super Slide’ op bijna 100.000 euro. De gemeenteraad van Maasgouw spreekt zich binnenkort uit over een subsidie van 40.000 euro voor nieuwe ontwikkelingen op het dagstrand in Panheel.

Fun Beach investeert verder in een peuterstrand op de plek waar voorheen strandpaviljoen Wakerslounge lag. Dat moest op last van de gemeente worden afgebroken na klachten over geluidsoverlast. Daarnaast is er mede door corona geïnvesteerd in een nieuw ticketsysteem dat wachtrijen bij de attracties moet voorkomen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu