Dier van de week: Snoetje is een echte diva

Print
Dier van de week: Snoetje is een echte diva

Snoetje. Afbeelding: Dierenasiel De Beestenboel

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Laar -

Dierenasiel De Beestenboel vangt voor bijna heel Midden-Limburg de honden en katten op. Genoeg aanbod dus voor Anne Vleeshouwers om elke week voor één van deze dieren extra aandacht te vragen. Deze week is Snoetje aan de beurt, een gesteriliseerde poes van bijna 6 jaar.

Hoe komt het dat Snoetje in het asiel terecht is gekomen?

„Soms verandert er door een verhuizing zoveel in een poezenleventje, dat het heel lastig is om zich aan te passen. Zeker als je jouw hele leven lekker buiten hebt kunnen zijn, en dat na de verhuizing niet meer mogelijk is. Doordat haar eigenaar afstand doet van haar, krijgt ze nu de kans om de rest van haar leven toch weer naar buiten te mogen.”

Wat weet je over het karakter van Snoetje?

„Zoals je bij haar kleur mag verwachten is Snoetjes een echte diva, die weet wat ze wel en niet wilt. Als je rekening houdt met haar tempo, dan is ze heel blij met alle aandacht en komt ze er ook zelf om vragen. Ze is een echte kletskous en ‘kletst’ ook gezellig terug als je met haar praat.”

Waar zou Snoetje zicht het beste op haar gemak voelen?

„Ze heeft echt de mogelijkheid nodig om naar buiten te kunnen gaan. Lekker eten en in het zonnetje liggen, behoren tot haar favoriete bezigheden. Ze kan hierdoor echt een gezellige huisgenoot zijn, die het contact met de mensen zoekt wanneer ze daar zin in heeft.”

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem vrijblijvend contact op met dierenasiel De Beestenboel, tel. 0495-563981 of mail naar asielweert@planet.nl. Kijk ook op de Facebookpagina.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu