Sleepcorner-trainingen van voormalig tophockeyster Maartje Paumen

Print
Sleepcorner-trainingen van voormalig tophockeyster Maartje Paumen

Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Voormalig tophockeyster Maartje Paumen uit Geleen geeft op zondagochtend Sleepcorner-trainingen op de Hockey Academy in Den Bosch.

Er is nog plek in blok 1 van de voorjaarseditie van 8.30 tot 9.15 uur. Het gaat om 8 trainingen van 45 minuten. Inschrijven voor een losse training is niet mogelijk. Een blok van 8 trainingen kost 525 euro. De datums zijn: 21 en 28 maart, 11, 18 en 25 april, 16 en 30 mei en 6 juni.

Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor de Hockeyschool krijgt van Onfire Hockey Support een Brabo ONFIRE shirt cadeau.

Paumen gaat met alle deelnemers aan het werk om de juiste sleeptechniek aan te leren. De trainingen worden ondersteund door videobeelden.

Aanmelden kan via de website.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee