KRO-NCRV maakt Boer Zoekt Vrouw-babyspecial

Print
KRO-NCRV maakt Boer Zoekt Vrouw-babyspecial

Afbeelding: ANP / HH

KRO-NCRV komt volgende maand met een speciale uitzending over alle Boer Zoekt Vrouw-baby’s. Sinds 2004 zijn er al 90 kinderen geboren.

In de babyspecial bezoekt presentatrice Yvon Jaspers een aantal van hen, zo heeft de omroep bekendgemaakt. „Tijdens de opnames van het eerste seizoen Boer Zoekt Vrouw was ik zwanger”, kijkt Yvon terug op de afgelopen zeventien jaar. „Mijn dochter Keesje is 15 en Guus, de eerste Boer-Zoekt-Vrouw-baby, wordt dit jaar 14. Haar hele leven presenteer ik Boer Zoekt Vrouw en haar hele leven hoort zij over relaties, huwelijken en geboortes. Over hoe Boer Zoekt Vrouw het leven van zoveel mensen positief heeft beïnvloed.”

Lees ook: Limburgse ‘Boer zoekt vrouw’-boer Hans krijgt vierde kind

„Als ik echt stilsta bij het feit dat er 90 kinderen op de wereld zijn gekomen doordat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten”, vindt Yvon. „Laatst werden er in één week vier meisjes geboren en dan betrap ik mezelf erop dat ik me stiekem toch iedere keer een beetje tante voel.”

De babyspecial wordt op 11 april uitgezonden op NPO 1.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee