Kennismaking met verschillende sporten voor kinderen in Echt-Susteren

Print
Kennismaking met verschillende sporten voor kinderen in Echt-Susteren

Afbeelding: Getty Images

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen op woensdag 31 maart en woensdag 7 en 14 april meedoen aan de Krekelzank sportactiviteit.

De kinderen kunnen dan kennismaken met de sporten tennis, judo, badminton, handbal en voetbal. Ze hoeven geen lid te zijn van de sportclubs.

Kinderen die zich inschrijven doen automatisch mee op alle drie de woensdagen. Het doel van deze drie dagen is dan ook sportief kennismaken met vijf clubs: handbalvereniging Noav, tennisvereniging Nieuwstadt, voetbalclub FC Ria, badmintonclub Nibac’79 en judoclub Nieuwstadt.

De activiteit wordt gehouden in Sporthal de Sjirp aan het Burgemeester Willemeplein 1 in Nieuwstadt. De activiteiten beginnen om 12.50 uur en duren tot 15.45 uur. Deelname is gratis. Bij slecht weer gaat de activiteit niet door.

Aanmelden kan tot zondag 28 maart via het formulier op de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu