Leerlingen Landgraafse basisscholen exposeren werk op verschillende locaties in gemeente

Print
Leerlingen Landgraafse basisscholen exposeren werk op verschillende locaties in gemeente

Afbeelding: Vrije Aceademie ZOM

Landgraaf / Kerkrade / Eygelshoven / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Leerlingen van vijf Landgraafse basisscholen exposeren momenteel werk dat ze de afgelopen weken maakte in het kader van het project Landgraaf Dreaming, een initiatief van de Vrije Academie ZOM in Kerkrade.

Kleuters en leerlingen uit groep 3 hebben ruimte-kaarten ingekleurd, waarvan een aantal in de tentoonstelling is te zien en waarvan een deel naar mensen gaat die wel een opkikker kunnen gebruiken .

Kinderen uit de middenbouw hebben hun toekomstwensen opgeschreven en verstopt in een zelfgemaakte tijdscapsule. De bovenbouw werd geïnspireerd door een illustratie van kunstenaar Bodil Jean en schilderde astronauten, die dromen van een wereld vol optimisme, lichtpuntjes en kleur. Ook enkele volwassenen hebben aan deze tentoonstelling meegewerkt.

De tentoonstelling is gratis en volledig coronaproof tot en met 6 april te zien in etalages op de locaties aan het Kerkplein 29 in Schaesberg , Kerkstraat 7 en brasserie ’t Hert va Woabich in Ubach over Worms en bij de Hema, Rousseau en de voormalige ABN Amro bank in winkelcentrum Op de Kamp in Nieuwenhagen. Klik hier voor meer informatie.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu