Kaartverkoop voor Solar Roermond start 2 april

Print
Kaartverkoop voor Solar Roermond start 2 april

Solar in 2019. Afbeelding: John Peters

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De kaartverkoop voor Solar in Roermond start 2 april. Ook al is het nog niet zeker dat festivals deze zomer door kunnen gaan, dat weerhoudt de organisatie er niet van om de voorverkoop te starten voor het Solar-festival dat gepland staat van 29 juli t/m 1 augustus. Bezoekers die kaarten kopen, betalen slechts een tientje.

„Na regen komt Solar”, jubelt de festivalorganisatie op het moment dat ze het nieuws van de kaartverkoop naar buiten brengt. Vanaf vrijdag 2 april gaat de kaartverkoop online van start.

Duidelijk

Omdat het nu niet duidelijk is of festivals in de zomer plaats kunnen vinden, houdt de Solar-organisatie een slag om de arm. Bezoekers die interesse hebben in kaarten, betalen slechts een tientje als aanbetaling. Op het moment dat er groen licht is om deze zomer festivals te organiseren, volgt het restbedrag. Mocht de regering een streep zetten door de festivalzomer, dan blijven (aanbetaalde) kaarten geldig voor 2022.

Voorrang

Een groot deel van de kaarten voor het populaire festival in Roermond werd vorig jaar al verkocht. Speciaal voor diehardfans start de organisatie morgen, vrijdag 19 maart om 11 uur, een voorinschrijving. Wie zich morgen online al registreert voor een Solar-ticket krijgt één uur voordat de officiële kaartverkoop van start gaat op 2 april voorrang op andere (niet vooraf ingeschreven) bezoekers.

De officiële kaartverkoop van de (resterende) tickets voor Solar 2021 start 2 april om 12 uur.

www.solarweekend.com

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu