Lions gaat op bezoek bij concurrent Volendam

Lions gaat op bezoek bij concurrent Volendam

In september vorig jaar was Volendam in Sittard veel te sterk voor Lions. Afbeelding: Annemiek Mommers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van Kembit-Lions spelen komende zaterdag in de HandbalNL League een uitduel tegen Volendam. De wedstrijd in sporthal Opperdam begint om 16.30 uur.

Op papier doen beide teams niet veel voor elkaar onder. Op de ranglijst staan ze in alle cijfers ongeveer gelijk.

Een half jaar geleden was er wel een duidelijk verschil in het voordeel van Volendam. De Noord-Hollanders wonnen in de Stadssporthal in Sittard ruim: 24-30. Volgende week, op paaszaterdag, speelt Lions de derby tegen Bevo in Sittard.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen