Regionale awards voor beste (thuis)werkgevers

Print
Regionale awards voor beste (thuis)werkgevers

Afbeelding: De Limburger

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Maastricht / Itteren -

VodafoneZiggo en Johnsohn Matthey uit Maastricht, 2Switch uit Venray en Hegge Management uit Weert ontvingen de regionale awards van het landelijk mobilitietsplatform Zo Werkt Het voor de beste (thuis)werkgevers van 2020.

Alle vier waren in de race om ook landelijk de titel Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar in de wacht te slepen. Daarbij vielen zij echter buiten de prijzen.

De provincie Limburg neemt deel aan het landelijk mobiliteitsplatform dat de landelijke verkiezing organiseert, via Zuid-Limburg Bereikbaar, Roermond Bereikbaar en Trendsportal (Noord-Limburg).

Bij de ondersteuning in thuiswerken door werkgevers werd gekeken naar criteria als teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op het werk, duurzame mobiliteit, meetings online en reisvoorzieningen.

De nominaties werden ingedeeld in orde van grootte van bedrijven. In de categorie 1 tot 20 werknemers deed Hegge Management uit Weert mee. Het bedrijf adviseert bedrijven op het terrein van management en bedrijfsvoering. In de categorie 20 tot 50 werknemers dingde 2Switch, een gratis ophaalservice in tweede hands spullen uit Venray, mee in de prijzen.

In de categorie 50 tot 200 werknemers behoorde Johnson Matthey uit Maastricht tot de genomineerden. Het internationaal opererende bedrijf vervaardigt decoratie- en oppervlaktematerialen voor de keramische- en glasindustrie. In de categorie van meer dan 200 werknemers deed VodafoneZiggo mee. Het bedrijf is leverancier van communicatiediensten aan consumenten en bedrijven.

Zo Werkt Het is een initiatief van elf mobiliteitsregio’s, waaraan Zuid-Limburg Bereikbaar, Roermond Bereikbaar en Trendsportal (Noord-Limburg) deelnemen. Samen zetten ze zich in voor flexibel, duurzaam en slim werken en reizen.

Meer informatie: www.zowerkthet.nl/award.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu