Roda JC-huurling Mart Remans doet NEC pijn met winnende goal voor TOP Oss

Print
Roda JC-huurling Mart Remans doet NEC pijn met winnende goal voor TOP Oss

Mart Remans. Afbeelding: Getty Images

Eygelshoven -

Mart Remans uit Eygelshoven was vrijdagavond de grote man bij TOP Oss.

De door de Brabanders van Roda JC gehuurde aanvaller scoorde kort voor tijd met een mooie kopbal de winnende treffer voor zijn tijdelijke club tegen NEC: 2-1. Daarmee deed de Limburger de Nijmeegse club behoorlijk pijn, want door de nederlaag zakt NEC naar de zesde plaats. TOP Oss speelde het laatste half uur ook nog met een man minder na een rode kaart voor Lorenzo Piqué.

Van de ploegen bovenin de eerste divisie deden Almere City en Go Ahead Eagles goede zaken. Almere won -mede door een treffer van ex-MVV’er Thomas Verheijdt- met 2-0 van FC Den Bosch en profiteerde in de strijd om de tweede plaats optimaal van de missers van De Graafschap (1-1 tegen Excelsior) en NAC (2-1 nederlaag bij FC Volendam).

De Graafschap blijft tweede achter koploper SC Cambuur, dat pas maandag in actie komt tegen FC Eindhoven. De ploeg uit Doetinchem heeft 64 punten, drie minder dan de koploper. Almere City klimt naar de derde plaats met 62 punten. NAC blijft op 59 punten staan en is gezakt naar de vierde plaats.

Go Ahead Eagles haalde uit tegen FC Dordrecht. In Deventer werd het 5-1. De Eagles klimmen naar de vijfde plaats met 57 punten. NEC is met een punt minder (en een wedstrijd meer gespeeld) zesde.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu