Livestream event ‘Los in lockdown’ alternatief avondje uit voor Kerkraadse jeugd

Print
Livestream event ‘Los in lockdown’ alternatief avondje uit voor Kerkraadse jeugd

Afbeelding: digitaldjtips

Kerkrade / Eygelshoven -

Met het oog op mogelijke coronaversoepelingen, trakteert een aantal Kerkraadse horecaondernemers jongeren uit de Klankstad op vrijdag 26 maart op het livestream evenement ‘Los in de Lockdown’

„Los in de Lockdown is een soort van ‘dankjewel’ namens de horeca richting de jongeren in Kerkrade, die al geruime tijd met de avondklok en andere lockdownmaatregelen hebben te maken”, aldus een van de deelnemende horecaondernemers. „Met de livestream met optredens van lokale dj’s, hopen we de Kerkraadse jeugd een alternatief avondje uit te bieden.”

De livestream is voor iedereen kosteloos toegankelijk. „Dit bijzondere initiatief van horeca en inwoners kan, gelet op de insteek op onze steun rekenen en maken we als gemeente graag mede mogelijk vanuit Beleef Kerkrade,” aldus wethouder Tim Weijers.

De live-uitzending wordt gestreamd door Visible Productions en is te zien via de Facebookpagina van Beleef Kerkrade. De aanvang is om 19 uur.


?

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu