Handballers Lions na rust langs Hurry Up

Print
Handballers Lions na rust langs Hurry Up
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van Kembit-Lions hebben zaterdag ook hun tweede wedstrijd na de hervatting van de nationale competitie gewonnen. In Zwartemeer werd de lastige uitwedstrijd tegen Hurry Up na een moeizaam begin met 34-29 gewonnen.

Daar zag het voor de rust niet naar uit. De verdediging van Lions had alle moeite met de variatie bij de thuisploeg, die naar hartenlust kon blijven scoren. Omdat Lions aanvallend mee kon stond het bij rust 19-17 voor de formatie uit Drenthe.

Een rode kaart voor Hurry Up na twintig minuten bleek uiteindelijk de angel uit het spel van de gastheren te hebben gehaald.

Na rust kon Lions door een betere dekking en een bredere selectie de stand ombuigen en in het slot kon de ploeg de score zelfs hoog laten oplopen.

Lions gaat door de zege aan de leiding in de HandbalNL League met zeven punten uit zes duels. De beste twee ploegen spelen aan het einde om de landstitel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu