Gemeente Valkenburg vraagt inwoners om concrete oplossingen voor knelpunten mobiliteit

Print
Gemeente Valkenburg vraagt inwoners om concrete oplossingen voor knelpunten mobiliteit

Afbeelding: Gemeente Valkenburg

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

In navolging van de mobiliteitscafé’s, waarin de gemeente Valkenburg aan de Geul met ondernemers en inwoners om de tafel ging zitten om te sparren over het onderwerp mobiliteit, wordt burgers nu gevraagd concrete oplossingen aan te dragen.

Het gaat dan bijvoorbeeld om het verbeteren van plaatsen waar de verkeerssituatie onveilig is of de kwaliteit van fiets- of wandelpaden te wensen overlaat.

Om één en ander in goede banen te leiden, is er een online inventarisatie-tool in het leven geroepen, waarmee op specifieke locaties de gewenste oplossing kan worden voorgesteld.

„Het zal niet mogelijk zijn om álle punten die worden aangedragen op te nemen in het uitvoeringsprogramma”, laat de gemeentewoordvoerder weten. Er wordt per onderwerp terugkoppeling gegeven over wat er uiteindelijk mee wordt gedaan.

Wie oplossingen heeft en deze wil aandragen, kan dat hier doen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu