Dier van de week: Rottweiler Falco zoekt plek waar hij deel mag uitmaken van het gezin

Print
Dier van de week: Rottweiler Falco zoekt plek waar hij deel mag uitmaken van het gezin

Falco. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray -

Regelmatig stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week: Falco, een prachtige gecastreerde Rottweiler-reu van 3,5 jaar oud. Met veel pijn in het hart heeft zijn baasje vanwege gezondheidsproblemen besloten om afstand te doen van Falco.

Wat is zijn leukste kenmerk?

„Falco is een zeer goed luisterende en welopgevoede hond in de omgang.”

Noem zijn favoriete bezigheid.

„Hij is een hond die waaks is maar zich daarin niet dominant opstelt. Hij luistert graag naar zijn baas en is sociaal naar andere honden.”

Heeft hij minpuntjes?

„Hij is een ontzettend fijne hond in de omgang en heeft een goede opvoeding genoten. Helaas heeft de Rottweiler een minder fijne reputatie dan Falco zelf. We plaatsen hem daarom niet in een woonwijk en, ondanks dat er nooit iets is voorgevallen, uit bescherming voor Falco ook niet bij kleine kinderen.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„We zijn voor Falco op zoek naar mensen met veel liefde voor dit ras. Een fijne plek met veel ruimte rondom het huis. Falco is graag buiten maar komt ’s avonds ook graag binnen liggen bij het gezin. Hij is dus geen hond om alleen in de kennel te leggen. We zoeken een plek waar hij deel mag uitmaken van het gezin, waar hij mag waken en bij de bank mag liggen, zonder poezen om hem heen.”

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze Rottweiler? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray, tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu